Івано-Франківськ

На п’ять років засудили водія, який вчинив смертельну ДТП на Івано-Франківщині

В судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненому визнав повністю.

Подія мала місце 14 грудня 2019 року в с. Велика Кам’янка Коломийського району. Обвинувачений, керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння вчинив, наїзд на велосипедиста,  після чого з місця події втік.

В  результаті ДТП, велосипедист отримав тілесні ушкодження, від яких помер.

В судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненому визнав повністю, пише ПІК із посиланням на сторінку суду в мережі Facebook.

“Коломийський міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення жителя Коломийського району за ч. 1 ст. 135, ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, будучи особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого, та завідоме залишення без допомоги, потерпілого – особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану через отримані тілесні ушкодження, маючи змогу надати їй допомогу, коли він сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан)”, – йдеться у повідомленні суду.

Вироком суду його визнано  винним та призначено йому покарання у  виді позбавлення волі на строк п’ять років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки та стягнуто з нього витрати по експертизах в розмірі 4710 гривень 30 копійок.

79444458 3623184227722191 3579957491502415872 n

До слова, в результаті ДТП загинув Євген Ткачук – син Героя Небесної Сотні Ігоря Ткачука. Юнак був найстаршою дитиною в сім’ї.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено