Івано-Франківськ

На місця депутатів у Калуській міській раді претендують 38 безробітних

Немає непрацюючих кандидатів лише в списках Української партії.

18 big

У Калуській міській раді на місця депутатів претендують 38 безробітних, які є у списках 11-ти з 12-и політичних партій, що висунули кандидатів у депутати. Про це повідомляють Вікна, пише ПІК.

Мова про те, що у графі місце роботи 38 осіб зазначили, що вони тимчасово не працюють.

“Немає непрацюючих кандидатів лише в списках Української партії.  Найбільше безробітних в списках партій «Голос» (11 із 30-ти), «Національний корпус» (5 із 23-х) і «За майбутнє» (5 із 38-ми). Чотири кандидати в депутати є студентами, пенсіонерів у виборчих списках — шестеро”, – повідомляють “Вікна”.

Разом з тим, 56 кандидатів у депутати Калуської міської ради вказали, що є фізичними особами-підприємцями. Найбільше підприємців — у списках партій «За майбутнє» (9), УДАР (8) і Української партії (7).

Варто додати, що на 38 депутатських мандатів у Калуськіій міськраді, зареєструвалися 387 претендентів. Щодо міського голови, то за результатами виборів 25 жовтня, крісло мера займе Андрій Найда від ВО “Свобода”. Його підтримали майже 45% виборців, які взяли участь у голосуванні, за самовисуванця Ігоря Насалика проголосували 36% виборців.

Читайте також:

Претендент на пост Калуського голови Насалик вітає опонента

Вбивство на Калущині намагалися приховати

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено