Івано-Франківськ

У Надвірній відновили важливий пішохідний перехід

Ремонтникам дякують сотні мешканців Надвірної, адже місток з’єднує центральну частину міста з цілим мікрорайоном.

IMG 3857 768x512 1

У Надвірній відновили важливий пішохідний перехід, який постраждав під час червневої повені, повідомляє Надвірнянська міська рада, пише ПІК.

“Працівники комунального підприємства “Надвірнакомунсервіс” провели роботи з відновлення покриття та підсилення металевого каркасу містка, а також фарбуванню перил. Завдяки проведення всіх вищевказаних робіт значно збільшиться термін експлуатації містка, і мешканці нашого міста зможуть і надалі безпечно використовувати даний пішохідний перехід”, – йдеться у повідомленні.

У міськраді нагадують, що повінь призвела до значних руйнацій пішохідних містків через річку Стримба. І, зокрема, цього пішохідного переходу  в міському парку, що веде до мікрорайону Сірика. Щодня його використовують сотні мешканців Надвірної, адже він з’єднує центральну частину міста з даним мікрорайоном.

IMG 2595 768x512 1

IMG 3859 768x512 2

Варто зазначити, що  нещодавно розпочались також роботи з капітального ремонту пішохідного містка через річку Стримба від міського парку до мікрорайону Ломоносова, який проводиться за кошти Резервного фонду державного бюджету.

Читайте також:

У Надвірній підтримують новостворені ОСББ

Зеленський підписав звільнення Федоріва з посади голови ОДА

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено