Івано-Франківськ

Молодь Городенківщини підкорила висоту у 1586 метрів над рівнем моря

Надихнув дівчат та хлопців на непросте осіннє сходження учасник АТО Андрій Кравець. 

kostrich 600x400 1

Молодь Городенківщини підкорила гору Кострича. Про це повідомляє Городенківська РДА, пише ПІК.

“Вже понад 4 років стало доброю традицією пропагувати серед молоді красу рідного краю, особливо Карпат. Кожного року молодь знайомиться з декількома новими маршрутами та стежками карпатських гір. 7 листопада 2020 року, за ініціативи учасника АТО Андрія Кравця  молодь Городенківського району та учасники АТО здійснили сходження на хребет та г. Кострич”, – йдеться у повідомленні.

До слова, Кострич — вершина в Українських Карпатах, знаходиться на однойменному хребті Кострич на північному сході від хребта Чорногора. Висота гори складає 1586 м.

Загалом сходження тривало близько 3 годин.  І гора, і хребет Кострич відомі своїми краєвидами на весь Чорногірський хребет, Говерлу, Петрос та Горгани.

“Загалом похід тривав 6 годин, всі присутні мали можливість пройти вершиною, помилуватися безпосередньо на сам гірський масив,  розгорнули Стяг нашої держави та зробити фото”, – коментують учасники сходження.

Загальна протяжність маршруту, який подолала група, становить 14 км. Попри те,  що на дворі глибока осінь, погода на вершині стояла по-літньому тепла.

Читайте також:

Франківець посів третє місце на чемпіонаті світу з бодібілдингу та фітнесу (ФОТО)

Рогатинські дівчата здобули медалі на чемпіонаті України з кульової стрільби (ФОТО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено