Івано-Франківськ

Треба друкувати гроші: заявив Тимофій Мілованов і сказав для чого

Екс-міністр вважає, що потрібно закривати бізнес і надавати йому фінансування.

Тимофій Мілованов – колишній міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства заявив про необхідність емісії коштів для надання фінансування підприємствам на час пандемії коронавірусу. Про це він сказав в ефірі “Свободи слова”, пише ПІІК.

«Я зараз скажу те, що більшість економістів, які мене знають, будуть вважати неправильним і непопулярним … Я вважаю, що … потрібно закривати бізнес і надавати їм фінансування. Фінансування у нас не вистачає зараз. По суті, це друк грошей», – заявив екс-міністр економіки в ефірі.

Він порадив подивитися на приклад урядів країн світу, зокрема США.

«Так – зовсім інша ситуація, набагато сильніші інституції. Але подивіться на всі країни – вони несуть величезні бюджетні дефіцити. Чому? Тому що вони підтримують економіку саме зараз», – заявив Мілованов.

На його думку, введення жорсткого карантину на невеликий період і фінансова підтримка бізнесам, які будуть закриті, врятує ситуацію з поширенням коронавірусу.

«Все одно доведеться підтримувати економіку пізніше. І ще більше людей перехворіє. Тобто я за радикальний карантин зараз і за радикальну підтримку. Але короткостроково, точково для того, щоб повернути до нормальної ситуації », – резюмував Милованов.

Читайте також:

Чи зберігається коронавірус на грошах: відповідь лікаря

В Івано-Франківську незабаром відкриється новий дитячий садок

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено