Івано-Франківськ

У Долинському районі 19-річний водій збив пішохода

Дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Тяпче.

У Долинському районі молодий водій збив пішохода. Про це повідомляє Управління цивілього захисту Івано-Фрнківської обласної адміністрації, пише ПІК.

“15.11.2020 близько 20.42 Долинський район, с. Тяпче. Водій. Громадянин 2001 р.н., житель м. Долина, керуючи автомобілем “ВАЗ 2101″, рухався по проїжджій частині дороги по вул. Центральна. Не врахував дорожню обстановку та допустив наїзд на пішохода, гр. 1990 р.н. жителя с. Тяпче, який рухався у попутному напрямку з автомобілем. Внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження”, – йдеться у повідомленні.

Як писала ПІК, вчора у Тлумацькому районі поліцейські Івано-Франківщини розшукали та затримали водія, який здійснив наїзд на 26-літнього пішохода і втік з місця пригоди. Водія освідчили на стан алкогольного сп’яніння в лікувальному закладі. За повідомленням поліції чоловік керував автомобілем напідпитку. Однак сьогодні управління цивільного захисту повідомляє, що він був тверезий. 

Потерпілого доставили в ОКЛ міста Івано-Франківська.

Читайте також:

У Тлумацькому районі затримали водія, який збив 26-літнього хлопця

День пам’яті жертв ДТП: 10 найбільш резонансних аварій на Прикарпатті (ФОТПриєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  TelegramО)

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено