Івано-Франківськ

В уряді України не думають скасовувати карантинні вихідні, можуть посилити обмеження

Мета обмежувальних заходів - не допустити більше 12 тисяч випадків коронавірусу за добу, щоб не паралізувати роботу лікувальних закладів.

0611

В уряді України наразі не розглядають скасування каратнтинних вихідних. Сьогодні з трибуни Верховної Ради прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що якщо результату карантину вихідного дня не помітять через кілька тижнів, то доведеться посилювати карантинні обмеження, повідомляє ПІК.

“Основне завдання карантину вихідного дня — це зробити так, щоб ми вийшли на плато за кількістю захворілих. Тобто зафіксувати її на цифрах не більше 11-12 тисяч випадків на день. За найближчі 2 тижні ми повинні побачити його перші результати за умови дотримання абсолютно всіх правил. Якщо цього не станеться, тоді ми почнемо готуватись до більш жорстких карантинних обмежень”, – сказав Шмигаль.

Наразі головному державному санітарному лікарю доручили проводити консультації з бізнесом, асоціаціями, з Верховною Радою, з міськими головами та схвалити остаточно узгоджений план заходів.

Читайте також:

Названо дату піку коронавірусу в Україні

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено