Івано-Франківськ

Садівникам Прикарпаття частково відшкодують вартість садивного матеріалу

Цьогоріч на отримання державної підтримки претендують вісім господарств із Городенківського, Долинського, Рогатинського, Рожнятівського, Тисменицького районів.

Садівникам області частково компенсують вартість садивного матеріалу та проведених робіт із встановлення систем крапельного зрошення у сумі понад 7 млн. грн. Крім того ще одне новостворене господарство з Тлумацького району подало документи на часткове відшкодування за встановлення лінії з переробки плодів і ягід.

Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.

zobrazhennya viber 2020 11 18 15 00 31 zobrazhennya viber 2020 11 18 15 00 25

Обласною комісією із надання фінансової підтримки розвитку галузей виноградарства, садівництва і хмелярства проведено огляд плодово-ягідних насаджень у суб’єктів господарювання – юридичних осіб і фізичних осіб – підприємців. Які у цьому році подали пакети документів на часткове відшкодування вартості за придбаний садивний матеріал плодово-ягідних культур та проведені роботи із встановлення систем крапельного зрошення та придбання матеріалів, необхідних для проведення таких робіт.

За результатами огляду обласною комісією встановлено і підтверджено фактичний обсяг виконаних робіт з посадки нових плодових та ягідних насаджень зокрема, монтаж систем краплинного зрошення у господарствах претендентів на державне відшкодування.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено