Івано-Франківськ

Творчі діти з Городенківщини стали зірками всеукраїнських конкурсів

Гран-прі та кілька перших місць завоювали в жовтні вихованці Городенківського районного центру творчості  учнівської молоді.

hmarka tegiv DYTYACHA TVORCHIST

Вихованці Городенківського районного центру творчості  учнівської молоді стали переможцями Всеукраїнських дистанційних конкурсів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Галерея ідей» (м. Тернопіль) та «В житті потрібно мріяти» (м. Луцьк), повідомляє Городенківська РДА, пише ПІК.

“Роботи переможців відрізнялися креативністю, неповторністю та оригінальністю виконання. У конкурсі «В житті потрібно мріяти» І місце в номінації «Образотворче мистецтво» отримав Іванишин Роман, вихованець гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Іванишин Р.В.) та в номінації «Фото» – Хандусь Яна, вихованка гуртка «Юний фотонатураліст» (керівник Ротетман В.В.)”, – йдеться у повідомленні.

РДА також надає інфрмацію про успіхи дітей в інших конкурсах.

В конкурсі  «Галерея ідей» в номінації «Декоративно – ужиткове мистецтво»  гран-прі отримала Гамула Анастасія,  вихованка гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» (кер. Супрун В.І.).

У номінації «Фото» І місце має Хандусь Яна, вихованка гуртка «Юний фотонатураліст» (кер. Ротерман В.В).

В номінації «Образотворче мистецтво» І місце посіли  Іванишин Святослав, вихованець гуртка «Образотворче мистецтво» (кер. Іванишин С.М.) та Іванишин Богдан, вихованець гуртка «Образотворче мистецтво» (кер. Іванишин Р.В.).

Читайте також:

Уряд відтермінував підвищення зарплат вчителям до кінця наступного року

Ваш гороскоп на тиждень: 23 -29 листопада

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено