Івано-Франківськ

Велика Франківська ОТГ: голова і депутати міськради присягнулися на вірність громаді (ВІДЕО)

26 листопада 2020 стало знаковим днем для майже півмільйонної Івано-Франківської міської територіальної громади - відбулася перша сесія  її міської ради.

Міський голова та депутати офіційно приступили до виконання своїх обов’язків, повідомляє ПІК.

На початку сесії ключовою фігурою зібрання був голова територіальної виборчої комісії. Він  провів до присяги новообраних депутатів. Цікаво, що 22 обранці були депутатами попередньої каденції. До оновленої ради пройшли три партії: “Свобода” має у раді  28 мандатів, “Європейська солідарність” – 10 та “Батьківщини” – 4.

Вдруге головою Івано-Франківська став «свободівець» Руслан Марцінків. Він здобув майже 85% голосів. У коментарі Прикарпатській інформаційній корпорації голова зауважив, що громада зросла і відповідальності стало більше.

Новообрана міська рада у складі 42-х депутатів розпочала свою роботу. Зауважимо, що у новому складі буде 13-ть депутаток. Це втричі більше, ніж було у попередньому депутатському корпусі.

Отже, громада визначилася і дала можливість депутатам Івано-Франківська міська рада працювати наступні п’ять років. Викликів та завдань стоїть чимало, але виборці за те, щоб рішення приймалися консолідовано, виважено, в інтересах новоствореної громади.

  • Детальніше про першу сесію Івано-Франківської міської ради – у ВІДЕО.

 

 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено