Івано-Франківськ

МФК “Прикрапаття”: підготовка до завершального матчу року (ФОТО)

"Прикарпаття" у середу на стадіоні "Рух" провело двосторонній матч - "зелені" проти "жовтих".

Минуло всього кілька днів, як підопічні Руслана Мостового відновили тренування після отримання негативних результатів тестів на коронавірус.

Той своєрідний спаринг Команди рідного краю став таким собі “тренуванням з підвищеною відповідальністю”, у якому були залучені усі футболісти, окрім кількох гравців, які відновлюються після травм.

sparing1125b

Матч пройшов у звичному форматі “2 тайми по 45 хвилин” і завершився перемогою “зелених”, у складі яких забитими м’ячами відзначилися Ростислав Волошинович і Роман Дитко.

«Зелені»: Стефюк (Новак), Воробчак, Пастух, Бочкур, Конкольняк, Павлюк, Геник, Вацеба, Шпирка, Волошинович (Семотюк), Дитко.
«Жовті»: Барасюк (Піцан), Януш, Пархуць, Мелінишин, Сікач, Кузьмин, Сад, Дербах, Сондей, Барчук (Хома), Цюцюра.
Голи: Волошинович (28), Дитко (73).

sparing1125a

Цього тижня івано-франківська команда продовжить підготовку до заключного поєдинку у 2020 році, що відбудеться на стадіоні “Рух” у понеділок, 30 листопада. У 16-му турі Першої ліги “Прикарпаття” прийматиме четверту команду чемпіонату – “Гірник-Спорт” із Горішніх Плавнів. А от перенесені поєдинки з луцькою “Волинню” і краматорським “Авангардом” будуть зіграні вже навесні наступного року.

sparing1125c

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено