Івано-Франківськ

Жорстка розмова в ОДА про ремонти в опорних лікарнях Франківщини

Влада області вимагає надати гарантійні листи від виконавців робіт щодо їх зобов’язань.

IMG 0703 27 11 2020

Сьогодні в облдержадміністрації  проаналізували стан будівельних робіт у приймальних відділеннях  лікарень області, повідомляє ОДА, пише ПІК.

На Прикарпатті триває реконструкція та капітальне будівництво 9 приймальних відділень опорних лікарень. На 100% вони будуть відповідати вимогам сучасного облаштування та наповнення медичним обладнанням. На це держава надала прикарпаттю 72 мільйони із державного бюджету. Також залучатимуться кошти місцевих бюджетів.

Однак темпи та якість робіт не відпвідають вимогам часу.

Сьогодні т.в.о. голови обласної державної адміністрації Марія Савка та заступник голови облдержадміністрації Василь Івасик зустрілися із замовниками та виконавцями робіт на даних об’єктах. Управлінці проаналізувати відсоток готовності приймальних віддаль та терміни введення їх в експлуатацію.

“Марія Савка дала доручення керівникам районів, в яких триває реалізація проєкту, надати гарантійні листи від виконавців робіт щодо своїх зобов’язань. Також вона наголосила на розробленні чітких графіків із зазначенням обсягу робіт із реконструкції та будівництва відділень, оскільки відсоток готовності на сьогодні є низьким”, – йдеться у повідомленні ОДА.

Нагадаємо, що 8 липня Уряд прийняв постанову, якою затверджено умови фінансування реалізації проектів з будівництва (реконструкції, капітального ремонту) приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я у госпітальних округах. Виконання робіт на цих об’єктах входить до програми Президента України «Велике будівництво».

Читайте також:

У відомстві Авакова попередили про новий вид шахрайства в Телеграмі: як не попастися

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено