Івано-Франківськ

Прем’єр-міністр Шмигаль у Туреччині: про що повідомив турецьким підприємцям

Глава українського уряду провів круглий стіл з турецькими топ-компаніями із загальним портфелем інвестицій 5 млрд доларів.

Прем'єр-міністр провів зустріч із турецькими інвесторами

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час робочого візиту до Турецької Республіки сьогодні, 29 листопада, провів круглий стіл з турецькими топ-компаніями із загальним портфелем інвестицій 5 млрд доларів, повідомляє Урядовий портал, пише ПІК.

Як повідомив Денис Шмигаль турецьким підприємцям, Україна має амбітні плани щодо побудови та реконструкції української інфраструктури: автомобільних доріг, мостів, енергетичної та медичної інфраструктури, а також інфраструктури у сфері водопостачання та переробки сміття.

«Інструменти, які дадуть нам можливість розвивати ці напрямки, це державно-приватне партнерство та державні гарантії. Наразі ми працюємо та вже зробили суттєвий прогрес у законодавчому колі в просуванні подібних інструментів в Україні», — зауважив прем’єр-міністр.

Найперспективнішими сферами для інвестицій в Україні Денис Шмигаль назвав агропромисловий комплекс, переробна промисловість, енергетика, інфраструктура, туристична галузь, а також ті сфери, де Україна має конкурентні переваги, зокрема ІТ.

На зустрічі були присутні з української сторони віце-прем’єр-міністр — міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, міністр інфраструктури Владислав Криклій, а також представники Українсько-турецької Ділової Ради при Раді зовнішньоекономічних зв’язків Турецької Республіки та інші.

Читайте також:

Уже доктор політичних наук Олександр Сич: голова облради Прикарпаття захистив дисертацію

Хто буде правити Галичем: новообраний мер чи хтось “з-під купола” (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено