Івано-Франківськ

Ліга чемпіонів. “Шахтар” вдруге шокує мадридський “Реал” (ВІДЕО)

"Шахтар" приймав мадридський "Реал" в рамках 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

437292

“Шахтар” відкрив рахунок на 57-й хвилині гри. Дентінью, який вийшов на заміну в першому таймі замість Мораєса, скористався невдалою грою захисту “Реала” на чолі з Вараном. Бразилець увірвався у штрафний майданчик і проштовхнув м’яч повз Тібо Куртуа.

На 82-й хвилині спрацював другий джокер Луїша Каштру. Манор Соломон протягнув м’яч до лінії штрафного і влучно пробив у ближній – 2:0!

“ШАХТАР” (Донецьк) — “Реал” (Мадрид) – 2:0 (0:0)
Голи: Дентіньо, 56, Соломон 82

Шахтар: Трубін — Додо, Бондар, Вітао, Матвієнко — Степаненко — Тете, Марлос (Майкон, 73), Коваленко (Алан Патрік, 84), Тайсон (Соломон, 73) — Мораєс (Дентіньо, 25, Фернандо, 84).
Реал: Куртуа — Васкес, Варан, Начо, Менді — Модріч, Едегор (Іско, 76), Крос — Асенсіо, Бензема (Діас, 76), Родріго (Вінісіус, 76).

Після п`яти турів “Шахтар” в групі “В” набрав сім очок і посідає другу позицію. “Реал” на третій сходинці із сімома пунктами. Очолює групу “Боруссія” із Менгладбаха, в якої вісім балів та на четвертому рядку “Інтер”, в якого два пункти.

У другому матчі ігрового дня “Інтер” та “Боруссія” проведуть свій матч туру дещо пізніше. 

Нгадаємо, в 1-му турі “гірники” шокувавали короліський клуб, сенсаційно обігравши команду Зідана в Мадриді з рахунком 3:2. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено