Івано-Франківськ

В Яремче раптом перенесли першу сесію міської ради (ДОКУМЕНТ)

Пояснення причин люди не зовсім зрозуміли.

Перша сесія новообраної міської ради восьмого скликання мала відбутися вже сьогодні, 3 грудня, о 10 годині.

Та о 22.00 вчора, 2 грудня, прийняли постанову, що сесію перенесуть оприлюднили сьогодні вранці.

Пояснили, що відтермінування сесії сталося у зв’язку із виявленням у членів комісії Covid-19. Зокрема, так написано в постанові Яремчанської виборчої комісії. Але, як відомо, на засіданні першої сесії обов’язкова присутність голови ТВК, яка оголошує список депутатів, які пройшли у раду.

Тому у мешканців Яремче виникло нерозуміння того, чому вчора ввечері раптово перенесли сесію на наступний тиждень, пише ПІК.

129018164 4055300551171014 6406267148054965350 o

Зазначимо, що за 2 години до сесії у соцмережі з’явився допис Галини Жигалюк. Вона написала, що позитивний результат коронавірусної хвороби виявили не тільки у членів комісії, але й в голови.

“Шановний голово, новообрані депутати та жителі громади Яремчанщини. Яремчанська МТВК приносить свої вибачення, та повідомляє, що Перша сесія Яремчанської міської ради 8 Демократичного скликання переноситься з 3 грудня на 10 грудня в зв’язку з захворюваністю голови та членів ТВК”, – зазначила пані Галина.

Тепер стає зрозуміло, чому першу сесію не розпочали сьогодні, а перенесли на 10 грудня. Але дивно те, що розробники постанови упустили важливу тезу, яка й викликала зайві запитання: не вказали, що захворіла і голова ТВК.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено