Івано-Франківськ

У поліції повідомили деталі смертельної ДТП на Рогатинщині (ФОТО)

Легковик занесло на зустрічну смугу руху, де він зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок автопригоди пасажир легкового автомобіля загинув, а водій травмувався.
У поліції повідомили деталі смертельної ДТП на Рогатинщині (ФОТО)Вчора, 9 грудня, о 21 годині, між селами Черче та Підкамінь, Рогатинського району на автодорозі сполученням «Мукачево-Львів» сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

У поліції повідомили деталі смертельної ДТП на Рогатинщині (ФОТО)

“29-річний франківець, керуючи легковиком «Renault Scénic», рухався у напрямку міста Львова, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку і на повороті допустив занос автомобіля. Опісля транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху, зіткнувся з вантажівкою і після цього злетів у кювет”, – йдеться у повідомленні.

У поліції повідомили деталі смертельної ДТП на Рогатинщині (ФОТО)

В результаті автопригоди 29-річний пасажир легковика загинув на місці події, а водія з травмами доставлено до лікувального закладу. 43-річний водій вантажного транспортного засобу не постраждав.

У поліції повідомили деталі смертельної ДТП на Рогатинщині (ФОТО)У поліції повідомили деталі смертельної ДТП на Рогатинщині (ФОТО)

Водіїв перевірено на стан сп‘яніння – тверезі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено