Івано-Франківськ

Заклади спорту Надвірнянщини та Ворохти перевірив заступник голови ОДА (ФОТО)

Заступник голови обласної державної адміністрації Євген Фербей ознайомився із роботою закладів галузі спорту.

Перебуваючи із робочою поїздкою у Надвірнянському районі та селищі Ворохта.

Про це повідомляє Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

IMG 1799

На розвиток спортивної школи у Ворохті, у рамках реалізації проекту з капітального ремонту трамплінів, цьогоріч з обласного бюджету було спрямовано більше 3-х млн гривень. Також, йде робота щодо передбачення фінансування проєкту реконструкції лижного трампліна і в наступному 2021 році.

IMG 1765

У спортивній школі в Надвірні наразі займаються 267 вихованців. Саме тут готують майбутніх чемпіонів Європи та світу із дзюдо, самбо та боксу.  За час існування у школі підготували три десятки майстрів спорту міжнародного класу, більше пів сотні учасників чемпіонатів світу та Європи, 25 призерів різноманітних змагань. Трьом тренерам-викладачам присвоєно звання «Заслужений тренер України».

IMG 1806

«Розвиваючи спортивну галузь Прикарпаття, ми, окрім забезпечення належних умов для фізичного розвитку дітей,  поступово перетворюватимемо Івано-Франківщину на своєрідний «спортивний магніт», який притягуватиме спортсменів, тренерів із різних куточків держави задля проведення різноманітних спортивних змагань», – зазначив Євген Фербей.

IMG 1929

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено