Івано-Франківськ

Рятувальники Прикарпаття мали розмову з мешканцями села Гузіїв (ФОТО)

Людям зокрема нагадали, що не можна обігрівати приміщення неякісними, особливо саморобними електрообігрівальними приладами.

Рятувальники Прикарпаття, з метою попередження пожеж та загибелі людей на них в зимовий період, провели спільно з працівниками Долинського відділення АТ «Івано-Франківськгаз» профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору в селі Гузіїв поблизу Болехова, повідомляє ДСНС області, пише ПІК.

“Рятувальники довели мешканцям статистику пожеж та загибелі людей на них, вказали на ряд грубих порушень, що спричиняють пожежі в побуті. Застерегли, що під час виходу з будинку не можна залишати ввімкненими електричні пристрої, газ, не можна обігрівати приміщення неякісними, особливо саморобними електрообігрівальними приладами”, – йдеться у повідомленні.

Також застерігали селян, щоб пильніше наглядали за дітьми, адже користуючись свободою, вони можуть потрапити в небезпеку. Під час відпрацювання фахівці ДСНС розповсюдили серед населення та школярів листівки з правилами безпеки у побуті.

Читайте також:

Найбільше порушень вимог карантину на Прикарпатті зафіксували на ринках

Ваш гороскоп на тиждень: 14 – 20 грудня

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено