Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 14 – 20 грудня

У Раків - сприятливий період для зміцнення зв'язку з романтичним партнером, у Скорпіонів - для вирішення майнових питань.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1

Ваш гороскоп на тиждень 14 – 20 грудня має функцію орієнтира у повсякденних справах, пише ПІК.

Овен

Сприятливий тиждень, ви зможете багато чого зробити в цей період. Свою підвищену активність і фізичну силу добре б направити на заняття спортом.Обставини складаються для вас найкращим чином для активних контактів із протилежною статтю.

Більше дійте і менше розмовляйте, тому що імпульсивні дії, схильність поставити всі крапки над «i» можуть призвести до непорозумінь і надовго позбавити гармонії в родині і парних взаєминах. Відстоюйте свої інтереси, але не різко, і ви зможете вплинути на будь-яку ситуацію.

Телець

Ваше життя наповниться яскравими фарбами і приємними враженнями. На вас звертають увагу, дарують подарунки, говорять компліменти. Може з’явитися настирливий залицяльник або прихильниця, на яких, не діють ніякі слова.

Зрозуміло, що такі домагання можуть внести розлад у взаємини з усталеним партнером. Тому намагайтеся нічого не обіцяти і, за  можливості, дуже обережно вступайте в контакти. Слід тримати під контролем фінансові справи, оскільки реалізація бажань може принести істотні збитки.

Близнята

Обставини складаються вдало для вас, що сприяє оптимістичним настроям, допомагає набути впевненості в собі і вийти за рамки звичного оточення. Щоб знайти краще розуміння і перспективи, підтримуйте зв’язок з людьми, що живуть далеко від вас.

До речей, які вимагають вашого часу і уваги, відносяться поїздки, підвищення кваліфікації, вивчення або застосування іноземних мов, видавничий бізнес, реклама. Активізуються взаємини з родичами з боку чоловіка, листування або суперечки з приводу повторного шлюбу.

Рак

Протягом тижня доведеться багато працювати, любовні взаємини допомагають в діловому партнерстві і навпаки. У жінок може з’явитися авторитетний, діловий чоловік, покровитель. Сприятливий період для зміцнення зв’язку з романтичним партнером, розширення кола знайомств.

Розвиток уяви та творча діяльність стануть фундаментом для втілення своїх задумів — або поодинці, або разом з партнером. Неприємності можуть статися внаслідок надмірного потурання своїм слабкостям через поспішні висновки або бажання перехитрити, обдурити.

Лев

Сприятливий період — ви отримуєте підтримку, невидимих покровителів. Підвищується ваша активність в соціумі, Інтернеті. Прагнення до духовного розвитку допоможе вам в реалізації своїх творчих проєктів. Активізуються питання, пов’язані з дітьми або тим, що з ними пов’язано, — розвиток творчих здібностей, питання навчання, важливі події в їхньому житті.

Крім того, може змінитися ваше суспільне становище, колектив, коло спілкування. Ви будете задоволені, а ті труднощі і неприємності, які виникли в першій половині місяця, вдасться легко усунути.

Діва

Найкращі можливості для задоволення своїх бажань, вірогідні романтичні знайомства, зустрічі, які можуть перерости в більш глибоке почуття. Ви стаєте особливо промовистими, що можна використовувати для реклами.

Також сприятливо можуть проходити зустрічі з потрібними людьми, різні переговори, але водночас дуже важлива саме готовність до взаємовигідних ділових стосунків. Відповідний період для перетворень, завершення або розвитку взаємин вже на зовсім іншому рівні.

Терези

Вся інформація, що надходить до вас, поради старших – дуже важливі для вашого благополуччя. Можливі зустрічі і нові контакти з близькими за духом людьми, які сприяють вашому духовному зростанню. Відбувається поліпшення взаємин з близьким оточенням, допомагають родичі, з’являється можливість подорожувати на далекі й близькі відстані.

Також поліпшуються взаємини з начальством, можливе просування по службі. Ви притягуєте увагу інших людей, завдяки яким зможете вирішити більшість своїх питань.

Скорпіон

Ваша здатність привертати увагу оточення допомагає в реалізації задумів, спроби надати особистий вплив виправдають ваші очікування. Ви можете знайти роботу або додаткові джерела заробітку, повернути борги, якщо ці питання для вас актуальні.

Можливі цікаві знайомства, зустрічі з давніми партнерами, а також позитивне вирішення питань, що стосуються кохання і взаємин з людьми. Протягом тижня ви зможете вирішити більшість питань, зокрема пов’язаних із грошима та майном.

Стрілець

Прекрасний період для розвитку своїх творчих здібностей, любовної сфери взаємин. Ви можете успішно займатися багатьма таємними справами, відчуваєте невидиму підтримку, знаходите можливості для отримання прихованого доходу.

За  необхідності можете покинути рідні місця, вас буде супроводжувати удача: ви знайдете для цього і кошти, і можливості. Посилюється розумова активність, кмітливість, підприємливість, підвищується розсудливість і практичність, ви примудряєтеся практично будь-яку ситуацію обертати на свою користь.

Козоріг

У цей час можлива зустріч, яка переросте в довгострокові взаємини або офіційний союз. Ваше соціальне життя, громадські справи можуть сприяти романтичним захопленням. Деякі з ваших найзаповітніших бажань можуть здійснитися.

Вступ до організації та участь у колективній діяльності будуть дуже корисними для вас, допоможуть в реалізації вашої мети. З друзями встановлюються теплі взаємини, можлива співпраця з будь-ким із друзів, добрі стосунки в дружньому колі.

Водолій

Велика ваша роль в житті оточення — на вас дивляться, беруть приклад. А це означає, що оточення помітить як ваші таланти і чарівність, так і негативні якості вашого характеру, які в цей період прикрити неможливо.

Цей час зачіпає взаємини і діяльність, пов’язану зі старшими членами сім’ї, начальством і представниками влади. Допоможе вам правильно підібраний імідж, вміння знаходити підхід до людей – особиста чарівність. Особисті і навіть любовні справи можуть впливати на професійну діяльність, і навпаки.

Риби

Гарний час для реклами, презентації своїх робіт і творчих проєктів. Період підходить для всього, що пов’язано з інтелектуальною діяльністю і навчанням. Сприятливі дні для пошуку ділових зв’язків за кордоном, далеких поїздок, залучення до партнерства іноземних фірм, підприємств, товариств.

Ваші інтелектуальні здібності можуть стати головним предметом суспільної уваги. Можливо, ви будете висловлювати в присутності публіки свої ідеї, поділитеся знаннями і навичками, і привернете до себе увагу потрібних людей.

Ваш гороскоп на тиждень 14 – 20 грудня має функцію орієнтира у повсякденних справах.

Читайте також:

На Прикарпатті дорога “Мукачево-Івано-Франківськ-Львів” увійшла у топ-5 відремонтованих доріг цього року (ФОТО)

Відомий цимбаліст Петро Сказків потребує допомоги

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено