Івано-Франківськ

Кандидат на посаду голови Івано-Франківської ОДА презентує себе на засіданні Кабміну (ФОТО, ВІДЕО)

Кандидат на посаду очільника Прикарпаття Андрій Бойчук з 2016 року офіційно ніде не працює.

В ефірі чергового онлайн-засідання Кабміну виступає Андрій Бойчук – кандидат на посаду  голови Івано-Франківської ОДА, який з 2016 року, за його офіційними даними, тимчасового не працює, повідомляє ПІК.

“Не займав з того часу керівних посад”, – довів Бойчук до відома членів абміну.

Зазначимо, що 44 – річний  франківчанин Андрій Бойчук закінчив ІФНТУНГ, раніше працював у Міненерго України, займався волонтерською підтримкою української армії, є засновником громадської організації “Корпус захисників Революції Гідності”, має чорний пояс з карате.

773fb67b 0150 49c7 9677 83ee8beace0f scaled

Відповідаючи на питання членів Кабміну, Андрій Бойчук акцентував увагу на питаннях, які, на його думку, потребують пріоритетного вирішення в Івано-Франківської області: це налагодження комунікації населення з центральною владою, зокрема, у питаннях програми “Велике будівництво”; підтримка медичної галузі в умовах пандемії коронавірусу; залучення інвестицій у паливно-енергетичну галузь; відновлення роботи аеропорту; налагодження співпраці місцевих еліт.

Бойчук відповів на запитання урядовців. На жаль, нічого яскравого не сказав, та й взагалі зачитував доволі традиційні тези з підготовленого темника.

Щодо рішення Кабміну стосовно  кандидатури Андрія Бойчука – читайте згодом на ПІК.

 Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено