Івано-Франківськ

“Під час виборів отримала чужий бюлетень та проголосувала за ним”: на Тернопільщині судитимуть жінку

Членкиня виборчої комісії проголосувала замість жінки, що перебувала у закладі закритого типу КУТОР “Буданівська обласна психоневрологічна лікарня”.

Перед судом постане членкиня виборчої комісії, що отримала під час виборів чужий бюлетень та проголосувала за ним і незаконно проголосувала замість іншої особи.

Про це повідомляє прокуратура Тернопільської області, пише ПІК.

“25 жовтня 2020 року під час проведення місцевих виборів, одна з представниць виборчої комісії при відвідуванні осіб (виборців) з метою голосування за місцем їх проживання у с.Ласківці Теребовлянського району Тернопільської області, незаконно отримала бюлетень для голосування у виборах Теребовлянського міського голови. Жінка взяла бюлетень і проголосувала замість жительки цього села, яка на час проведення виборів, перебувала у закладі закритого типу КУТОР “Буданівська обласна психоневрологічна лікарня””, – йдеться у повідомленні.

Розслідування завершили. За клопотанням прокурора до підозрюваної судом застосовано запобіжний захід.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк 5 років.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено