Івано-Франківськ

Вибір ПІК №25: кіно і книга

Сьогодні рекомендуємо "7 звичок надзвичайно ефективних людей" і фільм про дівчинку, яка вірить в різдвяне чудо і її маму -

Кіно

Сьогодні рекомендуємо ще один новорічний,  старий, добрий фільм  – “Чудо на 34 – й вулиці”.

1386845598 2

У фільмі дві головні героїні – мама та її донька. Маленька дівчинка вірить у новорічні дива, а от її мама сувора працівниця торгового центру, для якої свято  – це лише привід продати побільше речей у якості подарунків.

Але звісно ж у  торговому центрі був Санта. Та він вирішив звільнитись, на зміну йому прийшов новий, але вже не актор, а реальний, як він стверджує, Санта Клаус.

А якщо хтось не вірить – то це можна довести навіть у суді.

600x380 1

Книга

“7 звичок надзвичайно ефективних людей” – книга викликає неоднозначні думки. З одного боку ряд порад, а з іншого багато сумнівів та запитань.

Стівен Р. Кові пропонує надефективний підхід до вирішення особистих і професійних проблем. За допомогою чітких формулювань та історій з життя Кові надає читачеві покрокові інструкції до життя, сповненного чесності, цілісності, служіння й людської гідності – принципів, що дають нам змогу впевнено адаптуватися до змін, мудрість і силу скористаться можливостями, які приходять разом зі змінами.

Підійде тим, хто любить мотиваційну літературу.

Цікавого вам читання та перегляду!

З Вами Надя Дзінько, ПІК.

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено