Івано-Франківськ

Вибір ПІК № 22: кіно і книга

Щовихідних ми радимо прибічникам ПІК, яку книгу варто прочитати та який подивитися фільм.

Кіно

Сьогодні рекомендуємо переглянути фільм 2020- року –  “Гренландія” – це американський фільм-катастрофа режисера Ріка Романа Во.

Гренландия»: рецензия на фильм - MainStyles.ru

Світова катастрофа. Сім’я бореться за виживання. Вони сподіваються сховатися в підземному бункері в Гренландії, в той час як метеорит, що летить на Землю, загрожує знищити майже все людство в найближчі дні.

Гренландия, Greenland, Боевик, фильм 2020 года, Великобритания, США, в ролях: Джерард Батлер, Морена Баккарин, кинофильм Гренландия - трейлер, рецензия | Time Out

А навколо вже не працюють звичайні закони і норми моралі, людство збожеволіло і перед можливістю загинути люди починають загрожувати одне одному.  Тому подорож цієї сім’ї є вкрай непростою, до того ж навколо починаються масштабні руйнування напередодні вторгнення комети.

Рецензии на фильм Гренландия / Greenland (2020), отзывы

Відгуки про фільм не однозначні, адже для когось розмови, що супроводжують фільм – стають відкриттям, заставляють задуматися, а для когось – сентиментальна банальщина, адже вони в очікуванні повної руйнації. Тому дивіться і робіть свої висновки.

Книга

“Не нюнь. Просто, трясця йому, зроби це!” – книга Джен Сінсеро.

Книга «Не нюнь. Просто, трясця йому, зроби це!» Джен Сінсеро - купити за ціною 165 грн, замовити в КСД

Успіх — це не галочка, яку можна поставити та розлягтися з пивом на дивані, це — спосіб буття та зростання. Авторка дає читачеві дружнього копняка та мотивує змінити життя. Авторка порівнює роботу над вмотивованістю та впевненістю у собі з візитами до спортзалу — регулярними та незмінними. 

Рекомендуємо читати по кілька сторінок на день або відкривати на випадковій сторінці тоді, коли в житті дуже потрібен цілющий шурхан.

Джен Сінсеро — авторка бестселерів за версією New York Times і мотиваційний коуч. До слова, книгу «Не нюнь» перекладено понад 25 мовами.

Цікавого вам читання та перегляду!

З Вами Надя Дзінько, ПІК.

Читайте також:

Вибір ПІК: кіно і книга

Вибір ПІК: кіно і книга

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено