Івано-Франківськ

ФУТЗАЛ. Франківський “Ураган” розгромив команду Житомира (ВІДЕО)

"Дракони" у другому таймі зуміли дотиснути "ІнБев".

Суперники розпочали звітний поєдинок хоч і активно, та без особливого загострення на вістрі атаки. Але справжню бурю гості ваштували на екваторі першого тайму, коли Кардашу двічі довелось демонструвати свою майстерність у ближніх боях з Івановським та Карбулою, а удар юного Семенченка пройшов за кілька сантиметрів від рамки воріт. “Дракони” відповіли, використовуючи дальню артилерію, та пробити наддосвідченого Мельника ні Лебедю, ні Масевичу, ні Радевичу не вдавалось. А завершився перший тайм дальнім пострілом від Микитюка, який також став легкою здобиччю для голкіпера “пивоварів” – за рахунку 0:0 суперники пішли відпочивати.

Після перерви “дракони” продовжили тиснути на ворота житомирян і в дебюті другої половини зуміли відкрити рахунок зусиллями Фаренюка, який відгукнувся на простріл від Кордоби – 1:0. “Пивовари” не збирались складати зброю і теж небезпечно “огризались” у відповідь – з пострілами Бакума та Чеберяка впорався страж воріт “драконів”.

В середині тайму на глядачів біля екранів своїх гаджетів очікувало дежавю, адже цього разу бурю влаштували “дракони”. Головним героєм гольового спурту став Лебідь – спочатку Ярослав вразив дальну дев’ятку воріт житомирян, а згодом, накрутивши кількох оборонців, пробив повз Мельника і встановив комфортні 3:0 на користь своєї команди. Далі естафету від Лебедя прийняв Микитюк, що протягом 45 (!) секунд оформив дубль і зняв будь-які питання щодо переможця матчу – 5:0. Та й на цьому “дракони” й не думали зупинятись і ще до фінальної сирені тричі вражали ворота суперників. Спочатку Коробка та Дичук покарали гостей за не надто впевнену гру при розіграші п’ятого, а масну крапку в зустрічі поставив Микитюк – 8:0 на користь “Урагану”.

“Ураган” Івано-Франківськ – “ІнБев” Житомир – 8:0 (0:0)
Голи: 
Фаренюк (22), Лебідь (30, 31), Микитюк (33, 33, 40), Коробка (38), Дичук (38).
“Ураган”: Кардаш (Колток, 33, Левандівський, 38) – Радевич, Кордоба, Фаренюк, Масевич – Микитюк (к), Лебідь, Шеремета, Абакшин – Коробка, Завертаний, Дичук. Головний тренер: Максим Павленко.
“ІнБев”: Мельник (в) – Івановський, Чеберяк, Бакум, Дзюба – Боднарчук, Бланк, Литвиновський, Мосійчук, Карбула, Семенченко, Мосійчук, Петренко – Сорокін (в). Головний тренер: Михайло Соколовський.
Попередження: Абакшин (24) – Бланк (5), Литвиновський (11).

Відеоогляд матчу:

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено