Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 21-27 грудня

Овнам астрологи віщують хороші дні для спілкування з начальством, а Водоліям - початок великих змін у сфері заробітку та майна.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 3 scaled

Ваш гороскоп на тиждень 21-27 грудня використовуйте як орієнтир для своїх кроків, пише ПІК.

  • ОВЕН

Можливо, ви будете висловлювати в присутності публіки свої ідеї, або отримаєте можливість поділитися своїми знаннями й навичками. Обставини сприятимуть вашому спілкуванню з начальством, клієнтами і з кимось із старших родичів. Їхній вплив на вас дуже великий.

Ви отримаєте важливі новини або інформацію щодо кар’єри й інших ваших цілей. Сприятливий час для роботи з документами або складання звітів, хороші дні для спілкування з керівництвом або походу в громадські організації.

  • ТЕЛЕЦЬ

Для вас цей тиждень означає початок великих змін у кар’єрі. Обставини можуть скластися так, що ви будете проходити випробування на міцність, робити вибір, піддаватися спокусам в різних їхніх проявах. З’являється схильність витрачати великі суми грошей на абсолютно непотрібні речі.

Головні питання тижня можуть стосуватися визначення своєї ролі в суспільстві, бажання не бути таким, як всі. Швидше за все, вам доведеться пояснювати сенс своїх дій, або ж вас покритикують за непопулярну точку зору.

  • БЛИЗНЯТА

Занепокоєння викликають справи, що стосуються спільних фінансів, аліментів, страхування, податків, заповітів. Можуть піддаватися випробуванню взаємини з оточенням. Ви в цей період стаєте більш проникливими, критичними, нетерпимими, вам важче приховувати свої думки.

Відносини стають напруженими, зв’язки можуть руйнуватися. У цей період може розкритися якась інформація, наприклад, ви випадково дізнаєтеся секрет або самі промовитесь.

  • РАК

Практично неможливо приховати інформацію або дії. Не варто з’ясовувати взаємини, тим більше, не поспішайте поставити всі крапки над i. Ваші ідеї та методи можуть стати предметом пильної уваги оточення, але у вас є всі можливості відстояти свою точку зору і справити позитивне враження на партнерів.

Цілком можливо, що вам довірять якусь таємницю. Все, що відбувається в цей період, спричинить сильний вплив на ваші особисті та ділові взаємини на довгий час.

  • ЛЕВ

Активізуються теми, пов’язані з роботою, кар’єрним зростанням, можливо, доведеться звертатися в офіційні інстанції, отримувати дозволи та необхідні документи. Для вас цей тиждень виявиться початком великих змін в особистих і ділових взаєминах.

Можливо, доведеться приймати серйозне рішення стосовно подальшого розвитку цих взаємин. Настане якесь закінчення старого циклу і початок нового.

  • ДІВА

У цей період на перший план виступають романтика, гумор і уява. Інтереси дітей стоятимуть на першому місці. Відбувається упорядкування та прояснення багатьох питань.

Ви визначаєтесь зі своїми життєвими цілями. Успішними будуть спроби реалізації проектів, які довго не могли отримати свій розвиток. Можливо, з’явиться нове хобі чи захоплення і ви ввійдете в нову групу, а може й з’явиться новий романтичний зв’язок.

  • ТЕРЕЗИ

Майнові питання, інтереси сім’ї і дітей, стоятимуть на першому місці. Все це якось необхідно поєднувати з роботою і соціальним життям. Можливі зміни й відновлення в любовних взаєминах, у творчій сфері. У житті дітей відбуваються важливі зміни.

Виконана робота приносить плоди, визнання заслуг, ви успішно завершуєте проєкт. Ймовірно підвищення статусу, входження в гармонійне суспільство, нові можливості.

  • СКОРПІОН

Суспільне життя приносить задоволення. Подружжя, партнери, колеги визнають ваші таланти і заслуги. Можлива зміна кола спілкування, поява нових партнерів. Справи стосовно ваших фінансів і майна можуть наблизитися до успішного завершення.

Однак прагнення до лідерства може перешкодити і призвести до конфліктів, фінансових розбіжностей і втрат, поставити партнерство під загрозу розриву. Боротьба за кардинальні реформи на виробництві, в кар’єрі, підприємницьких справах — не на часі.

  • СТРІЛЕЦЬ

Тиждень цікавий, насичений подіями. З’являються можливості для подальшого просування в справах і професійній сфері.

Ті питання, які вам не вдавалося вирішити протягом тривалого часу, попри інтенсивне обдумування, раптово отримають задовільні відповіді,іншу перспективу. Багатьох може відвідати несподівана удача, великий успіх у справах, прибуток від тих справ, на які ви й не розраховували.

  • КОЗОРІГ

Це час безпристрасної оцінки ваших особистих якостей, час пишатися собою і, за необхідності, розвивати й підвищувати самооцінку. На перший план виступають ваша особистість і цілі, до яких ви прагнете.

Демонструйте свою силу і рішучість, працюйте ефективніше — це допоможе вам досягти особистих цілей і приверне тих, на кого ви хочете справити враження.

  • ВОДОЛІЙ

Прийде ясність і розуміння того, що конкретно вам потрібно. Ви зможете знайти нових друзів і однодумців. Якщо ви не будете афішувати свої плани, то з великою часткою ймовірності досягнете успіхів.

Можливі переговори, зустрічі та перемовини, які стануть основою вашого успіху вже найближчим часом. Для вас цей тиждень означає початок великих змін у сфері заробітку, майна, ресурсів.

  • РИБИ

Період може торкнутися теми загальних фінансів, інвестицій, спадщини, трансформаційних процесів. В особистому житті можуть розкритися таємниці й секрети вашого ближнього оточення.

Або любовний зв’язок послужить серйозним трансформаціям вашої особистості. Посилюється діяльність різних систем організму, але й підвищується чутливість нервової системи.

Ваш гороскоп на тиждень: 21-27 грудня. Кожному знаку зодіака він уже підказав, як краще діяти чи не діяти за тих чи інших обставин.

Читайте також:

“Голос соцмереж Прикарпаття”: що просить Вова у Святого Миколая і що робити, коли жінка гарно виглядає?

Яремче 100 років тому: унікальні світлини та поштівки. Частина 2 (ФОТО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено