Івано-Франківськ

Прикарпатців попереджають про сильний вітер і ожеледицю

На Франківщині оголосили штормове попередження. Рівень небезпечності - жовтий.

Прикарпатців попереджають про погіршення погодних умов 22-23 грудня. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише ПІК.

“До кінця, 22 грудня та протягом доби 23 грудня по області та місту Івано-Франківську очікується посилення південно-західного вітру 15-20 м/с”, – йдеться у повідомленні.

Також вночі та вранці 23 грудня в Івано-Франківській області  очікується ожеледиця на дорогах.

Прикарпатців попереджають про погіршення погодних умов 22-23 грудня.

До слова, починаючи із другої половини доби 22 грудня та протягом 23-25 грудня у Карпатах, внаслідок проходження серії фронтів циклонів із Атлантики, очікується значне погіршення погодних умов: сильний вітер (пориви до 16 м/с, на високогір’ї – до 22 м/с); дощ із мокрим снігом, у горах та на високогір’ї мокрий сніг;

На високогір’ї та у горах очікується: 22-23 грудня – утворення снігового покриву висотою – до 15 см (здебільшого схід Закарпаття, Івано-Франківська область.) Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у соцмережі.
Щодо температури повітря, то на Заході очікується завтра вдень +3+7 градусів. У більшості областей України протягом дня середи потепліє до -2+2 градусів.
Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено