Івано-Франківськ

У Калуші відбулася друга сесія районної ради: що обговорювали

Сьогодні, 22 грудня у Калуші  провели пленарне засідання 2-гої сесії районної ради.

У Калуші участь у сесії  взяли голова райдержадміністрації Жанна Табанець, перший заступник голови РДА Оксана Канюка, депутат обласної ради Ігор Очкур, керівники установ та організацій району, голови громад тощо. Про це йдеться на сайті Калуської РДА, пише ПІК.

На сесії йшлося про передачу бюджетних установ, розташованих у населених пунктах Рожнятівщини і Долинщини, до комунальної власності Долинської міської, Рожнятівської, Перегінської, Вигодської селищних, Дубівської, Спаської і Новицької сільських територіальних громад.

Крім того, депутати прийняли за основу рішення про Регламент районної ради, відтак внесли зміни до районних бюджетів Калущини, Долинщини і Рожнятівщини на поточний рік.

Крім того, депутати розглянули і головний фінансовий документ – проєкт районного бюджету на 2021 рік, який презентувала начальник фінансового управління РДА Людмила Федун.

 “Доходи районного бюджету у 2021 році становитимуть 87,7 тис. грн. Таку ж суму передбачено і у видатках, у тому числі видатках загального фонду районного бюджету. Оборотний залишок бюджетних коштів районного бюджету становитиме у розмірі 500 гривень, що становить 0,57% видатків загального фонду районного бюджету, а резервний фонд районного бюджету – у розмірі 700 гривень, що становить 0,80% видатків загального фонду районного бюджету“, – зазначила Людмила Федун.

З 1 січня 2021 року усі територіальні громади перейдуть на прямі бюджетні відносини з державним бюджетом, оминаючи районний.

Як повідомив на сесії районної ради головний бухгалтер установи Олег Маліборський, незабезпечення видатків на утримання Калуської районної ради у наступному році становить 7 млн 642 тис. грн.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено