Івано-Франківськ

На Косівщині нагородили переможців фестивалю дитячої творчості (ФОТО)

Конкурсні змагання відбулися у п'яти номінаціях.

24122020022 scaled

Сьогодні, 24 грудня 2020 року, у Косові нагородили переможців та призерів районного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Таланти Позашкілля», повідомляють на сайті Косівської РДА, пише ПІК.

“Учасниками конкурсу-фестивалю стали вихованці Косівського районного центру дитячої творчості, Яблунівського центру дитячої творчості і Рожнівського центру дозвілля дітей та юнацтва віком від 6 до 17 років. За свої старання діти отримали у винагороду грамоти та пам’ятні подарунки за сприяння сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації”, – йдеться у повідомленні.

Присутніх у залі дітей, їх батьків та наставників вітали голова районної державної адміністрації Петро Іванишин і завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Михайло Мельничук. 

Загалом, у дистанційному конкурсі-фестивалі взяли участь 72 учасники. Із них 37 дітей отримали нагороди за зайняті І – ІІІ  місця у номінаціях:

  • «Образотворче мистецтво»;
  • «Декоративно-прикладне мистецтво»;
  • «Вокальне мистецтво»;
  • «Художнє та авторське виконання»;
  • «Театральне мистецтво».

Проведення конкурсу-фестивалю передбачало визначення переможців в кожній номінації у молодшій (6-9 років), середній (10-13 років) і старшій (14-17 років) вікових категоріях.

Читайте також:

Юні калушани у грудні неодноразово прославили своє місто (ФОТО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено