Івано-Франківськ

На Прикарпатті сильний вітер “знеструмив” 59 населених пунктів

Ще 86 населених пунктів в Рожнятівському, Косівському, Надвірнянському, Богородчанському і Калуському районах - частково без світла.

На Прикарпатті до робіт з відновлення електропостачання залучені 36 аварійних бригад обленерго, 38 одиниць техніки та 96 працівників. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, пише ПІК.

На Прикарпатті сильний вітер "знеструмив" 59 населених пунктів.

“Станом на 06.00 ранку 30 грудня без електропостачання залишаються 6 населених пунктів повністю та 23 частково, 2 ЛЕП повністю та 17 ЛЕП частково, 78 ТП”, – йдеться у повідомленні.

Також о 14.30 в зв’язку з припиненням електропостачання на центральному водозаборі КП
“Надвірнаводоканал” тимчасово припинено водопостачання абонентів в місті Надвірна. О 16.50 водопостачання відновлено всім споживачам.

В Богородчанському районі поривчастим вітром частково зруйновано покрівлю на будинку культури в селі Жураки на площі, орієнтовно 200 м.кв., повалено металеву димохідну
трубу котельні гімназії в селі Глибівка.

До слова, за минулу добу пожежно-рятувальними підрозділами  ДСНС в області розрізано і прибрано 10 дерев. Збитки завдані негодою уточнюються, потерпілих немає.

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено