Івано-Франківськ

За добу – 11 пожеж: на Прикарпатті горіли будинки, магазин та сауна (ФОТО)

Минулої доби рятувальники ліквідували 11 пожеж.

134472991 3557978467655296 7142442851397533309 o scaled

Про це повідомляє ПІК із посиланням на Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

29 грудня о 13:28 в селі Брошнів Рожнятівського району виникла пожежа тирси в циклоні на території недіючого деревообробного підприємства. Вогнем знищено залишки тирси. На пожежі вдалося врятувати циклон. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:05 в місті Косів на вулиці Небесної Сотні виникла пожежа в коридорі на другому поверсі будівлі магазину. Вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття в коридорі.  Завдяки професійним діям вогнеборців на пожежі було врятовано магазин. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електричної мережі.

О 15:22 в місті Калуш на вулиці Литвина виникла пожежа на балконі квартири на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено матрац, пошкоджено пластикові двері та обшивку балкону. Завдяки оперативним діям вогнеборців була врятована житлова квартира. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи під час куріння.

О 17:11 в селі Слобода-Небилівська Рожнятівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 17:55 в місті Калуш на вулиці Б.Хмельницького виникла пожежа сміття в контейнері на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 19:27 в місті Калуш на вулиці Малицької виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 19:51 в місті Івано-Франківськ на вулиці Симоненка виникла пожежа сміття в контейнері на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:10 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецькій виникла пожежа сміття в контейнері на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:26 в селі Микуличин Яремчанської міської ради виникла пожежа сауни в підвальному приміщенні двоповерхового житлового будинку. Вогнем  знищено стіну та стелю в приміщенні. На місці події пожежники врятували два житлових будинки. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димоходу.

О 23:55 в місті Івано-Франківськ на вулиці Сорохтея виникла пожежа легкового автомобіля «Skoda Fabia». Вогнем знищено багажник та салон автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – занесення джерела вогню сторонньою особою.

30 грудня о 00:54 в селі Шевченкове Долинського району виникла пожежа господарського комплексу. Вогнем знищено покрівлю будівлі, 1 т сіна, господарський інвентар. Завдяки професійним діям вогнеборців на пожежі вдаалося вберегти від вогню гараж, літню кухню та 20 свійських птахів. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено