Івано-Франківськ

Мешканець Тернополя купив горілку “з майбутнього” (ФОТО)

У Тернополі чоловік купив горілку "Хортицю" датовану 2021 роком.

Мешканець Тернополя купив горілку дата виготовлення якої січень нового 2021 року. Про це чоловік написав у соцмережі, пише ПІК.

Мешканець Тернополя купив горілку дата виготовлення якої січень нового 2021 року.

“Сьогодні купив “Хортицю” з майбутнього. Ніколи не звертав увагу на акцизну марку, але випадково помітив, що вона датована вже наступним роком. Цікаво почути від тих хто знає чи це нормально це. Чи може це “лівак-шмурдяк” з гаражного кооперативу, який під шумок новорічних свят розпродують із знижкою -40%”, – написав Юрій Леткий.

У коментарях деякі люди обурюються, як таке можливе, інші ж кажуть. що в наш час це не рідкість:

“Майбутнє» на Тернопільщині зараз в тренді”
“Можливо це до якої дати дійсна”
“Думаю, що просто виробник перевиконав план виробництва у цьому році і почав використовувати марки на наступний період, акцизний збір з цієї пляшки пішов уже в бюджет наступного року”.
“Ви купили ви пробуйте а потім нам напишіть яка вона”.
“Згідно чинного законодавства акцизна марка замовляється у податковій службі за три місяці до запланованої дати використання. Фактично її використання можливо на місяць раніше, оскільки податкова її видає у місяці який наступає перед запланованим. Це не є порушенням і буває доволі часто. Марку можна використовувати як раніше так і пізніше дати вказаної в ній. Легальність марки можна перевірити на місті, за допомогою QR коду та телефону”.
“Це дата доки вжити”.
“Це лівак,багато хто знає що в Атб таким торгують”.
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено