Івано-Франківськ

У Франківську реставрують палац Потоцьких – виграли 18 мільйонів

На території палацу Потоцьких встановлять макети «ідеальних міст» України та Європи. 

Проєкт «Створення комунікаційної єврорегіональної Платформи «ідеальних» міст для переорієнтації туризму в Івано-Франківській області» посів перше місце в рейтингу за програмою «Розвиток туризму»!

Про це повідомляє офіційний сайт Івано-Франківська, пише ПІК.

Оскільки за умовами конкурсу КП не могли подавати заявку безпосередньо, то заявку було подано у співпраці з Управлінням економічного та інтеграційного розвитку.

Загальна сума проєкту складає 17 мільйонів 969 тисяч 835 гривень. З них 5 мільйонів 570 тисяч 648 гривень – за умовами проєкту – має виділити місто на співфінансування. 12 мільйонів 399 тисяч 186 гривень – фінансуються коштом державного бюджету.

Під час реалізації проєкту проведуть:

  • Реставраційні роботи частини приміщень корпусу А (колишній хірургічний корпус) для розміщення Конгрес-центру, як відкритого багатофункціонального простору та інтерактивного Музею «ідеальних» ренесансно-барокових міст.
  • На території палацу Потоцьких встановлять макети «ідеальних міст» України та Європи.
  • Серед інших численних заходів, започаткують проведення у відреставрованих приміщеннях щорічного Форуму «ідеальних» ренесансно-барокових міст та створено туристичні маршрути «ідеальними» містами України.

Грантовий проєкт було підготовлено колективом комунального підприємства «Простір інноваційних креацій «Палац» за найбільш активної участі заступниці директора з питань інвестицій Оксани Ковальчук та керівниці проєктно-вишукувального відділу Лариси Поліщук. За допомогу у підготовці заявки вдячні також Проектно-освітньому центру Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника «Агенти змін» (особливо – Світлані Кропельницькій та Тетяні Мигович).

Читайте також: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено