Івано-Франківськ

У відділеннях Ощадбанку можна буде укласти договір про газопостачання з Нафтогазом

Змінити постачальника також можна онлайн. Наприклад, у Приват 24.

У відділеннях Ощадбанку можна буде змінити існуючого постачальника газу на ГК “Нафтогаз України”. Про це у соцмережі повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише ПІК.

“Вже із середини січня договір на постачання газу з державною компанією «Нафтогаз» можна буде укласти у відділенні державного Ощадбанку. Це партнерство двох державних компаній, яке дає можливість для людей в усіх куточках країни просто та зручно змінити постачальника газу та отримати найкращу ціну на блакитне паливо”, – зазначив Прем’єр-міністр.

У січні у відділенні Ощадбанку можна буде змінити існуючого постачальника газу на ГК "Нафтогаз України".

Для підключення до послуг ГК «Нафтогаз України» потрібно:

1) Завітати до одного з відділень Ощаду (перевірити точну адресу можна на сайті) з необхідним пакетом документів:

  • паспортом,
  • ІПН,
  • документом про право власності на житло,
  • EIC-кодом ― 16-значним персональним номером об’єкта точки обліку газу споживача.

2) Оформити заявку на приєднання. Зродити це вам допоможуть співробітники відділення банку.

3) Після опрацювання заявки новий клієнт отримає інформацію від ГК «Нафтогаз України» про успішний перехід та подальші інструкції.

Послуга підключення до газопостачальної компанії буде доступною у відділеннях Ощадбанку у всіх областях України, а згодом і в Ощад 24/7.

Після укладення угоди на постачання газу перехід до нового постачальника відбувається автоматично. Повідомляти попередню газову компанію про підключення до нового постачальника не потрібно. Щойно перехід буде завершено, клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від нового постачальника.

Замінювати труби у разі зміни постачальника не потрібно: газ доставлятиметься тією ж трубою та з використанням того самого обладнання. Газопостачання під час чи після зміни компанії у клієнта не припиняється.

До слова, ГК “Нафтогаз України” здійснює підключення клієнтів газопостачання двома шляхами: онлайн (подати заявку можна на сайті компанії gas.ua) та офлайн (через партнерські мережі).

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено