Івано-Франківськ

Школи в Україні почали підключати до електронних щоденників

Всю інформацію в базу даних будуть вносити вчителі. Редагувати інформацію на свій розсуд учень не зможе.

3UlQRf8ZZJf97AofPLx5 scaled

У Міністерстві освіти і науки розповіли про початок підключення шкіл до електронних щоденників і електронним класним журналам. До кінця 2021 року планується перевести на таку систему всі столичні школи, повідомляє прес-служба МОН, пише ПІК.

“Після успішного тестування модуля електронних журналів та електронних щоденників Міносвіти почало активне поширення сервісу серед шкіл, які ще не мають їх в користуванні, на безкоштовній основі”, – зазначено в повідомленні.

Так званий E-Journal, на думку МОН, простий у використанні і має зручний інтерфейс.

“За допомогою системи можна переглядати оцінки дитини, дізнаватися інформацію про підручники, розклад уроків, стежити за відвідуваністю, виконанням домашнього завдання, порадами вчителів і діяльністю дитини в цілому. Всю інформацію в базу даних будуть вносити вчителя, а батьки і діти за допомогою індивідуального пароля тільки отримують до них доступ. Тобто, редагувати інформацію на свій розсуд дитина не зможе”.

За перші дні роботи сервісу у відкритому режимі до модуля E-Journal підключилися понад 100 шкіл.

“Розроблений функціонал модуля E-Journal сьогодні є об’єктивно компромісним з урахуванням необхідності оперативного впровадження сучасних цифрових технологій в освітній процес у всіх школах країни”, –  заявив заступник міністра освіти і науки з питань цифровізації Артур Селецький.

Читайте також:

6 січня 2021: Святий вечір – як сідати з родиною до столу

У Надвірнянського міського голови сьогодні колядували

“Люди Прикарпаття”: біля гірки-ковзанки в Івано-Франківську

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено