Івано-Франківськ

У Калуші на антиковідну програму у 2021 році виділили мільйон гривень

Калуська міська рада затвердила програму забезпечення карантинних заходів та протидії захворюванню на COVID-19 у цьому році.

У Калуші бюджет програми складає мільйон гривень. Про це пишуть ВІКНА.

Кошти розподілені на два напрямки: заходи, спрямовані на недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID–19 на території Калуської міської територіальної громади — 0,5 млн гривень та  така ж сума — для надання одноразових грошових допомог у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України коронавірусної інфекції, громадянам, що опинились у складних життєвих обставинах.

У Калуші бюджет програми складає мільйон гривень.

Така ж програма була затверджена на 2020 рік у квітні з бюджетом понад 3 млн гривень. У минулому році кошти програми виділялися на дезінфекцію доріг і проїздів, під’їздів житлових будинків  і прибудинкової території (управляючим компаніям і ЖЕО),  а також на стимулюючі виплати медичних працівникам, які працюють з пацієнтами з коронавірусною хворобою COVID-19 або з підозрою на неї, на забезпечення пасажирських перевезень спецрейсами тощо.

 Програмою 2020 року було передбачено 500 тисяч гривень на виплату одноразових грошових допомог мешканцям громади. Розмір допомоги — від 500 до 2000 гривень.

Починаючи з травня впродовж минулого року допомогу отримали 269 мешканців громади на загальну суму понад  330,5 тис. гривень. 

Додамо, що одноразова допомога виплачується людям, які зареєстровані і проживають в місті Калуші та в населених пунктах, на які поширюються повноваження Калуської міської ради. Отримувачі допомоги мають перебувати на обліку в центрі зайнятості та на момент звернення за допомогою перебувати в складних життєвих обставинах.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено