Івано-Франківськ

У Верховинському районі горів житловий будинок (ФОТО)

Пожежа сталася сьогодні, 9 січня о 10:41 годині в селі Кривопілля.

У Верховинському районі на третій день свят загорівся будинок. Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“До місця події було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини № 12 смт. Верховина. Завдяки оперативності рятувальників пожежу було локалізовано об 11:06”, – йдеться у повідомленні.

У Верховинському районі на третій день свят загорівся будинок.

У Верховинському районі на третій день свят загорівся будинок.

У Верховинському районі на третій день свят загорівся будинок.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

До слова, за минулу добу на Прикарпатті сталися три пожежі:

  • 8 січня о 17:06 в селі Красник на Верховинщині виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіну житлового будинку. Завдяки оперативності вогнеборців на пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні опалювальної печі.
  • О 21:20 в селі Вербовець Косівського району горіла копиця сіна в приватному господарстві. Вогнем знищено 1,5 т сіна. Пожежникам вдалося врятувати господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.
  • 9 січня о 03:01 в селі Турка Коломийського району загорілася господарська будівля. Вогнем знищено крівлю та перекриття. Завдяки професійним діям пожежно-роятувальних підрозділів на місці події було врятовано 3 господарські будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також у ПІК:

На Івано-Франківщині вчора сталися три ДТП

На Верховинщині відремонтували одну з найбільших шкіл району (ФОТО)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено