Івано-Франківськ

На Тернопільщині проїзд у маршрутках можуть підняти до 10 гривень

У місті Кременець можуть підняти тариф на проїзд у громадському транспорті до 7, а то і 10 гривень.

На Тернопільщині у Кременчуці вже давно постало питання про підвищення плати за проїзд. Зокрема, з цього приводу відбулося засідання спеціальної комісії щодо доцільності підняття вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування. Про це йдеться на сайті Кременецької міської ради, пише ПІК.

На Тернопільщині у Кременчуці вже давно постало питання про підвищення плати за проїзд.

Керівник ТОВ “Автопарк Транс” Віктор Ключ запропонував присутнім розглянути розрахунок тарифу та прийняти рішення щодо встановлення на міських автобусних маршрутах регулярного тарифу на перевезення одного пасажира із урахуванням зазначених обставин та вимог законодавства.

“Було продемонстровано розрахунки підприємців-перевізників, в яких ціна одної поїздки містом повинна становити щонайменше 7 грн. Та перевізники наголошують, що згідно розрахунку тарифу на автобусних маршрутах загального користування міського сполучення, які працюють у звичайному режимі, вартість однієї поїздки повинна становити 10 грн”, – йдеться у повідомленні.

Така пропозиція сподобалась далеко не усім, тож члени комісії запропонували не лише провести оцінку розрахунків.

Крім того, на комісії прозвучали пропозиції розгляду можливості запровадження проїзних квитків у громадському транспорті, перегляду графіку руху та зменшення кількості маршрутів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено