Івано-Франківськ

В Івано-Франківську визначили 9 кроків до індивідуального опалення

Вже на наступний опалювальний сезон 7 тисяч квартир міста мають перейти на індивідуальне опалення.

В Івано-Франківську через банкрутство ТОВ з обмеженою відповідальністю “Станіславська теплоенергетична компанія” (СТЕК) ряд споживачів має відключитися від централізованого опалення. Тож в місті визначили 9 кроків до індивідуального опалення.

Про це сьогодні, 12 січня під час оперативної наради у міського голови повідомила заступник начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Світлана Криворучко, інформує ПІК.

“Першочергово на відключення від централізованого опалення плануються будинки в районі Коновальця, Бандери, Сорохтея, Петлюри. На будинках даних вулиць розміщено оголошення проте, що те, що це останній опалювальний сезон, коли їхні будинки будуть постачатися централізованим опаленням”, – зазначила пані Світлана.

Також вона додала, що вже  споживачам було надіслано 90 попереджувальних листів, в тому числі 51 бюджетній установі та 39 юридичним особам.

Переключення будинків будуть здійснюватися в міжопалювальний період, а саме в квітні, вересні, жовтні. Тому споживачів просять не затягувати із оформленням документації для переходу на індивідуальне опалення, адже часу дуже мало і власники квартир можуть стикнутися із чергами.

З чого варто розпочати:

В Івано-Франківську 7 тисяч квартир переведуть на індивідуальне опалення

В Івано-Франківську 7 тисяч квартир переведуть на індивідуальне опалення

Додамо, що наприкінці 2019 року компанія “СТЕК” повідомила про те, що вона перебуває на межі банкрутства і не зможе розпочати опалювальний сезон на період 2020-2021 року. Замість “СТЕК” теплову енергію виробляла компанія “Івано-Франківськтеплокомуненерго”, тож опалювальний сезон таки розпочався.

24 грудня 2020 року на сесії Івано-Франківської міської ради було прийнято рішення про від’єднання споживачів від котельні “СТЕК” та перехід на альтернативні джерела теплопостачання.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено