Івано-Франківськ

Як на Прикарпатті лісівники підгодовують диких тварин (ФОТО)

Кормову базу державні лісові господарства, що координуються Івано-Франківським обласним управлінням, заготували ще влітку та восени.

t1

Як повідомляла ПІК, на Прикарпатті передбачається погіршення погодних умов. Прогнозують, що активний циклон принесе морози, дощ, невеликий сніг та ожеледь. Такі прогнози сигналізують лісівникам про час підгодівлі диких тварин.

Про це повідомляють в Івано-Франківському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, пише ПІК.

t2 scaled

“Кормову базу державні лісові господарства, що координуються Івано-Франківським обласним управлінням, заготували ще влітку та восени. В основному – це сіно (близько 70-80 тонн), гіллячковий корм (понад 50 тис. віників), концентровані корми – пшениця, кукурудза, ячмінь (до 100 тонн) та сіль для мінеральної підгодівлі”, – розповідають лісівники.

t4 scaled

Корми єгерські служби викладають на підгодівельні майданчики, у годівниці. Завдяки таким заходам єгері та мисливознавці можуть визначити місця проживання тварин, їх територіальне розміщення та чисельність.

t3 scaled

Працівники державної лісової охорони та єгерської служби спільно із представниками інших природоохоронних та правоохоронних органів постійно патрулюють угіддя державного мисливського фонду та виявляють порушення правил полювання.

Щороку на Прикарпатті фіксується близько 200 порушень, складаються відповідні протоколи, порушники правил полювання притягуються до адміністративної та кримінальної відповідальності.

t5 scaled

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено