Івано-Франківськ

“Свідомий бізнес”: гірськолижні курорти Прикарпаття перевірять на порушення карантину

Вже завтра відбудуться перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах Прикарпаття.

Від початку посиленого карантину, тобто від 8 січня, у соцмережах ширилося обурення про роботу гірськолижного курорту “Буковель” на Прикарпатті.

Люди повідомляли про затори, черги на підйомники та навіть в кафе. Також повідомляли, що на в’їзді до села Поляниця працює ринок. На прилавках – іграшки, солодощі, шкарпетки та інше.

Лише сьогодні, 14 січня, головний державний санітарний лікар країни Віктор Ляшко зреагував на ситуацію та анонсував перевірку на гірськолижних курортах Прикарпаття.

Про це Віктор Ляшко написав на своїй фейсбук-сторінці, пише ПІК.

“Як поінформували колеги з Івано-Франківської області, вже завтра відбудуться перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах області з залученням Національної поліції. Якщо ми звертаємось до людей з проханням дотримуватись протиепідемічних заходів і вони дотримуються їх, то чому тоді певні представники бізнесу дозволяють собі порушувати ці правила? Бажання воювати з системою не повинно превалювати над збереженням життя та здоров’я українців. Порушення повинні мати наслідки!”, – написав Ляшко. 

Але чи не запізно та і чи варто було попереджати?

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено