Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 18-24 січня

У житті Раків може статися важлива зустріч, а Скорпіони мають бути особливо обережними за кермом.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 4 scaled 2

Ваш гороскоп на тиждень 18-24 січня має бути орієнтиром у практичних справах, пише ПІК.

  • ОВЕН

Володарям цього знаку астрологи віщують  гарні шанси і можливості пов’язані з друзями і однодумцями. Взаємодія з ними, обговорення будь-яких тем, благотворно позначиться на творчих здібностях. Також можливий прибуток від вашої професійної діяльності.

Прагнення отримати фінансову компенсацію за свою роботу в різних сферах обов’язково приведе до успіху.  Важливість якості любовних взаємин і значення, яке ви надаєте їм, цими днями зростають.

  • ТЕЛЕЦЬ

Вдалий час для далеких подорожей, закордонних поїздок, а також для вирішення юридичних і правових питань. Ви можете захопитися філософськими навчаннями і практиками, стати на шлях духовного розвитку.

Інтелектуальний або професійний статус посяде одне з пріоритетних місць. Обмін інформацією та думками з оточенням, допоможе в досягненні мети. Справи стосовно ваших батьків, дому, вкладення в нерухомість, роботи вдома можуть наблизитися до завершення або зовсім закінчитися.

  • БЛИЗНЯТА

Романтичні захоплення стануть особливо активними, але, ймовірно, таємними. Час напруженості емоцій, посилення чуттєвості. У особистих стосунках обов’язково щось відбувається: або вони переходять на наступний рівень, або руйнуються.

Якщо ви шукаєте додаткові гроші, під будь-якоий проєкт, чекаєте на схвалення кредиту, то напевно ваш запит буде задоволено. Якщо в цей період ви всупили у шлюб або ділове партнерство, то такий союз збільшить ваші доходи та поліпшить соціальний статус.

  • РАК

Головні події будуть пов’язані з вашими взаєминами — особистими або діловими. Що б не відбувалося, намагайтеся не надто емоційно сприймати те, що відбувається. Категоричність і вимогливість з вашого боку можуть зіпсувати стосунки, які зав’язуються.

У вашому житті може статися важлива зустріч, а наявні взаємини вийти на новий рівень. Також можливе вдале закриття питання про виплату кредитів і боргів.

  • ЛЕВ

З’являються невідкладні справи, клопоти, багато одноманітної, рутинної роботи, нагадають про себе посадові обов’язки. Слід приділити увагу здоров’ю, а також, своїм домашнім вихованцям, якщо вони у вас є. Вірогідні проблеми стосунків серед співробітників і підлеглих, ви можете бути втягнуті в ці неприємності.

Актуальними є питання звільнення і працевлаштування. Цими днями можна шукати підтримки у відомих або впливових людей, своїми успіхами або поведінкою будуть тішити діти.

  • ДІВА

Цей тиждень може стати часом втілення творчих проєктів, діти зажадають вашої уваги, в житті яких можуть відбуватися важливі події. Можливі службові романи або важливі події, пов’язані з колегами.

Робота буде приносити більше радості, атмосфера на робочому місці стане більш прийнятною. Цей період також підходить для пошуку роботи або найму службовців. Відкривається тема завершення якогось проєкту, з’являється можливість подолати приховані проблеми.

  • ТЕРЕЗИ

Романтика, гумор і уява поліпшать психологічний клімат в родині, взагалі в тому середовищі, де ви перебуваєте. Справи і потреби дітей стануть особливо важливими. Може виникнути спокуса витратити велику суму грошей, фінансові ризики значно збільшуються, тому контролюйте ситуацію.

Направте енергію в творчу сферу, успішними будуть артистичні проєкти, а також світські події, розваги та дозвілля. Може зникнути інтерес до якоїсь групи людей, захочеться закінчити будь-які соціальні взаємини.

  • СКОРПІОН

Рішення ділових і виробничих питань супроводжується особистим протистоянням, зіткненням думок та інтересів. Зросте прагнення до лідерства, активність в професійних і політичних справах. Результатом можуть стати негативні зміни у стосунках із керівництвом, колегами, владою.

Уникайте відповідальних виступів, укладення угод і великих витрат. Все це може призвести до фінансових чи моральних втрат. Будьте особливо обережні на дорозі і за кермом.

  • СТРІЛЕЦЬ

Не поспішайте, ухвалюйте рішення з холодною головою, тому що можете згодом пошкодувати. Потік інформації посилиться. Поїздки, засоби комунікації, прилади для дому та офісу, розмови і нові контакти стануть найбільш ймовірними сферами ваших інтересів і діяльності в ці дні.

Виникають обставини, які спонукають вас розвивати або поліпшувати основні навички, більше читати і збирати інформацію. Взаємини і спільна діяльність з братами, сестрами і сусідами активізуються. Вам можуть запропонувати керівну посаду в громадській організації.

  • КОЗОРІГ

Ваші принципи і усталена система цінностей не менш важливі, ніж доходи та інші фінансові питання, які виступають на перший план під час цього періоду. Створюються умови, завдяки яким ви поліпшите своє фінансове становище — або в результаті власних зусиль, або за допомогою батьків, начальства, представників влади.

Навколишні будуть схильні визнати результати вашої діяльності, а це, своєю чергою, поліпшить ваше фінансове становище і статус. Можливі нові джерела заробітку, не пропустіть сприятливі шанси і можливості.

  • ВОДОЛІЙ

Це час безпристрасної оцінки ваших особистих переваг, на перший план виступають ваша особистість і мета, до якої ви прагнете. Обставини зроблять вас більш вольовою і динамічною людиною, ви зможете стати успішним і незалежним.

Зростають самооцінка, почуття власної гідності. В цей час усвідомлюєте свою значущість, тому найкраще виходять справи, що стосуються безпосередньо вас самих. Але будьте уважні — ваші негативні риси характеру також проявляються.

  • РИБИ

Ви можете знайти приголомшливу внутрішню силу і рішучість. Так само будь-хто з рідних і близьких людей може випробувати труднощі, пов’язані з роботою або здоров’ям, і їм знадобиться ваша допомога. Це гарний час для творчої або науково-дослідної роботи на самоті.

Загалом період підходить для початку профілактичного лікування або призначення планової операції. Звичні робочі умови можуть змінитися. Можливо, доведеться ухвалювати рішення стосовно співробітників, закриття проєкту, бізнесу, звільнення.

Ваш гороскоп на тиждень 18-24 січне заслуговує на постійну увагу. Хай щастить!

Читайте також:

Міністр Шкарлет сказав, коли учні можуть повернутися до школи після локдауну

Українцям нагадали, що монети, виведені з обігу, треба здавати у банки за гроші

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено