Івано-Франківськ

Стали відомі наслідки пожежі у селищній раді на Прикарпатті

У мережі інцидент пов'язують з прийдешніми виборами голови Брошнів-Осадської ОТГ.
Зображення може містити: небо, будинок та надворі
Наслідки пожежі у адміністративному приміщенні Брошнів-Осадської селищної ради незначні. Документація не пошкоджена, повідомляють на сторінці селищної ради у фейсбуці, пише ПІК.
“Із пошкодженого майна – частина меблів та електропроводки в одному кабінеті, відбулося задимлення приміщення цього кабінету. Документація щодо господарської діяльності – документи бухгалтерського обліку, статистичної звітності не пошкоджені”, – йдеться у повідомленні.
Як писала сьогодні ПІК о 08:05 пожежу локалізували, а о 08:14 – ліквідували. Зранку у кабінеті організаційного відділу ради сталося загорання. Ймовірно від замикання електропроводки, вважають у раді.
Тим часом у соціальних мережах пожежу пов’язують з виборами голови, замість Назарія Іваніва, який восени перейшов на іншу роботу.

“За п’ять днів до виборів голови Брошнів-Осадської ОТГ пожежа мало не знищила приміщення селищної ради. Приміщення орг. відділу, разом з документами та офісною технікою…..і що це було?!! (Жителі ОТГ надіслали, але бояться публічно самі розміщувати у зв’язку з можливими переслідуваннями “родини “- тому   анонімно), – йдеться у дописі на РОЖНЯТВСЬКІ ВІСТІ.

У відгуках на цю думку можна прочитати іншу:

Не переживайте, Іванів пообіцяє відремонтувати і непогано заробить на цьому!)))
Читайте також:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено