Івано-Франківськ

У Франківську встановили незаконну споруду

Днями на території Івано-Франківської міської ради, поруч торгового центру на вулиці Миколайчука, 2, самовільно встановили тимчасову споруду.

На изображении может находиться: на улице

МАФ з’явилась в ніч з суботи на неділю, яку встановили невідомі особи без дозвільних документів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перша заступниця міського голови Вікторія Сусаніна, пише ПІК.

Працівниками Муніципальної інспекції Івано-Франківськ передано пакет документів в Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності, для підготовки проєкту рішення про демонтаж даної ТС.

“Вчора вранці на місці були інспектори відділу благоустрою КП ”Муніципальна інспекція ”Добродій”, які склали припис та залишили його на видному місці ззовні споруди. Хочу звернутися до її власників: здертий вже пообіді припис не робить цю споруду автоматично узаконеною! Якщо дозвільних документів немає, то це порушення благоустрою буде усунене шляхом демонтажу”, – написала заступниця.

Нагадуємо, відповідно до п.16.4. Правил благоустрою міста, затверджених рішенням Івано-Франківської міської ради від 02.05.2018 р. №106-19, на вітрині, або іншому доступному ззовні місці кожної малої архітектурної форми має бути розміщене рішення виконавчого комітету (витяг із рішення), яким надано дозвіл на розташування МАФ.

Також читайте:

Заволодіння бюджетними коштами під час будівництва амбулаторій на Прикарпатті: судитимуть директора ТОВ

У Франківську затримали чоловіка, який розповсюджував нелегальні фільми

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено