Івано-Франківськ

СБУ Прикарпаття викрила мешканку Луганська на коригуванні ворожих артобстрілів (ФОТО)

Обвинувальний акт скеровано до суду.

На изображении может находиться: 1 человек, дерево, часть тела крупным планом и на улице

Контррозвідка Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області викрила командирку угруповання бойовиків, яке брало участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції.

Про це повідомляє Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

Слідчі органів безпеки завершили досудове розслідування. Затверджений прокуратурою обвинувальний акт за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України скеровано до суду.

На изображении может находиться: 1 человек, сидит, автомобиль и на улице

“Мешканка Луганська брала участь у захопленні будівлі Управління СБУ в обласному центрі. Очолила угруповання, яке у складі так званого «Третього Станично-Луганського батальйону ВДВ ДШБ» вело бойові дії проти українських військових у 2014 році”, – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, надалі, перебуваючи у складі відділення артилерійської розвідки так званої «10 окремої артилерійської бригади другого армійського корпусу НМ ЛНР», зловмисниця відбирала вогневі позиції для стрільби, коригувала обстріли позицій підрозділів Збройних Сил України.

Тривають заходи Служби безпеки України щодо документування фактів протиправної діяльності учасників НЗФ для притягнення їх до відповідальності.

На изображении может находиться: 1 человек, стоит и на улице

Також читайте:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено