Івано-Франківськ

Як схуднути після свят: дієта Ніколь Кідман допоможе за два тижні

Особливості дієти 53-річної Ніколь Кідман полягає в обмеженні вуглеводів.

gettyimages 927266082 640x564 1

Дієта Ніколь Кідман доволі проста. Коли актрисі потрібно швидко скинути зайву вагу, вона повністю виключає з раціону алкоголь, сіль та цукор. Випиває 1,5 літра води в день і їсть Кідман – одна з найвисокооплачуваніших зірок Голлівуду, тричі без перекусів, повідомляє Країна, пише ПІК.

Її експрес-дієта включає два тижні правильного харчування. Основа двотижневої дієти Кідман – кава на сніданок і білкова їжа на обід і вечерю. Спосіб життя при такому раціоні повинен бути досить активним.

День 1. Сніданок – кава без цукру. Обід – 2 варені яйця і овочевий салат (шпинат з помідорами). На вечерю – відварна куряча грудка і гарнір з салату.

День 2. Чашка кави і цільнозерновий хлібець – на сніданок. В обід відварне м’ясо (яловичина або курка). Вечеря – порція шинки і стакан кефіру.

День 3. Сніданок той же – чорна кава і хлібець. В обід – корінь селери, обсмажений в оливковій олії зі спеціями, помідор і один фрукт (жменю полуниці або гілочка винограду). Вечеря – 2 варені яйця, морквяний салат з оливковою олією, кілька скибочок сиру.

День 4. Кава вранці. В обід – морквяний салат, заправлений оливковою олією з двома вареними яйцями і сиром. На вечерю – помідорний салат із зеленню і фрукт (жменю полуниці, лохини або вишні).

День 5. На сніданок – кава. В обід – запечена риба. На вечерю – терта морква.

День 6. Сніданок – кава з цільнозерновим хлібом. В обід – відварна куряча грудка. На вечерю два варених яйця.

День 7. Чай без цукру – сніданок. Відварна яловичина і фрукт – на обід. Риба з овочевим гарніром – на вечерю.

Другий тиждень повторює першу.

Читайте також:

В Україні подорожчала капуста

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено