Івано-Франківськ

У Парижі група невідомих жорстоко побила 14-річного українця

Хлопця госпіталізували з численними травмами черепа.

У Парижі жорстоко побили 14-річного українця. Його ввели у штучну кому (ФОТО) || MUKACHEVO.NET

У Парижі 15 січня група невідомих жорстоко побила 14-річного українця Юрія. Наразі хлопця ввели у штучну кому, повідомляє Громадське, пише ПІК.

Посол України у Франції Вадим Омельченко зазначив, що українські консули контактують із рідними хлопцями та французькими правоохоронцями.

Мати Юрія Наталя Крученик-Фаргат розповіла виданню Actu, що хлопець повертався з навчання разом із друзями, коли на них напали. За її словами, били залізними предметами, і коли приїхала швидка допомога всі втекли. Хлопця прооперували та ввели у штучну кому.

“15 січня сталася бійка між приблизно 20 людьми. У поліції припускали, що бійка могла статися між компаніями, що ворогують.
Мати також намагається знайти свідків нападу. За її словами, розслідування триває «не надто швидко» і вона хоче допомогти правоохоронцям знайти тих, хто напав на Юрія”, – зазначають у поліції.

В Instagram жінка пише, що стан її сина дещо кращий, ніж у перші дні після побиття. Крім того, 21 січня у Юрія був день народження — своє 15-річчя він зустрів у комі.

Наталя Крученик у коментарі розповіла, що розслідування триває і наразі відомо, що Юрій разом із друзями тікали від нападників, але чому — невідомо.

«Він послизнувся і впав, тому його й побили залізними палками та битками. У нього травма черепа й значні переломи», — зазначила мати хлопця.

Також читайте:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено