Івано-Франківськ

На Івано-Франківщині за добу сталися дві аварії: в Яремче і Богородчанах

22 січня у Яремче сталася смертельна ДТП, а у Старих Богородчанах внаслідок аварії постраждала жінка.

На Івано-Франківщині вчора в Яремче та Старих Богородчанах трапилися дорожньо-транспортні пригоди. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише ПІК.

На Івано-Франківщині вчора в Яремче та Старих Богородчанах трапилися дорожньо-транспортні пригоди.

22 січня о 16 годині в селі Старі Богородчани 36-річний житель Крихівців Івано-Франківської ОТГ, керуючи автомобілем “Рено Меган-Сценік” (польська реєстрація), не справившись з керуванням з’їхав з центральної ділянки дороги та зіткнувся із дерев’яним стовпом, який знаходився на узбіччі дороги.

Внаслідок чого 15-річна пасажирка, жителька Нивочина, Богородчанського району, отримала тілесні ушкодження та звернулася до Богородчанської ЦРЛ.

А о 19.03 годині в Яремче 36-річний водій, житель Лолина Долинського району керуючи вантажним-спеціалізованим автомобілем “Рено Магнум”,  здійснюючи перевіз лісодеревини (кругляк), близько 35 м./куб. та рухаючись у сторону  Делятина, проявив неуважність та наїхав на 52-річного жителя села Пійло, що на Калущині,  який вів бродяжницький спосіб життя і лежав на проїжджій частині дороги.

В результаті ДТП чоловік від отриманих травм помер на місці події.

На Івано-Франківщині вчора в Яремче та Старих Богородчанах трапилися дорожньо-транспортні пригоди.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено