Івано-Франківськ

Найсильніша людина світу Олексій Новіков встановив черговий рекорд України

Український стронгмен на заході від Parimatch зміг на 10 метрів пронести «Супер Йоку» вагою 500 кілограмів у приміщенні.
  1611673752 361 scaled

Сьогодні, 26-го січня, у приміщенні PMHUB  відбувся перший у новому році спецпроект Parimatch «Сніданок з чемпіоном».  Головним гостем став переможець найпрестижнішого турніру серед стронгменів World’s strongest man-2020 Олексій Новіков.

Про це повідомляє Укрінформ, пише ПІК.

1611673620 797 scaled

Безпосередньо на заході український богатир встановив новий рекорд України. Він зміг пронести «Супер Йоку» (коромисло) вагою 500 кг на дистанцію 10 метрів.

«Якщо спортсмен шукає мотивацію, то йому не варто займатися спортом взагалі. Так, у нас є наднавантаження, є травми, як і у всіх спортсменів. Найбільше, чого я хочу – мотивувати молодь. Будь-яка людина, якщо почне займатися собою, зможе досягти будь-чого», – розповів своє ставлення до спорту Олексій Новиков.

Новіков також розповів про найбільші плюси від перемоги володар титулу найсильнішої людини світу.

«Найголовніше, що я отримав, вигравши титул – це ставлення людей до мене. Українці – найкращі люди на планеті. А стосовно гонорару за виграш? Він склав 40 тисяч доларів, але варто відняти податки, зарплату команді та інші витрати».

Окрім Новікова івент відвідав Василь Вірастюк – дворазовий володар титулу найсильнішої людини світу.

«Тенденції стронгмену змінюються. Раніше були високі хлопці під 150 кілограм. Тепер перемагають за рахунок техніки виконання. Стосовно перемоги на турнірі? Найвище – це захистити титул найсильнішої людини світу. Після перемоги ти стаєш ласим шматком для будь-якого атлета», – пояснив Василь Вірастюк.

Нагадаємо, 16 листопада 2020-го року український стронгмен Олексій Новиков завоював титул найсильнішої людини світу у Брайдентоні (штат Флорида, США). Олексій став другим українцем, якому вдалося завоювати цей титул. Першим був Василь Вірастюк.

1611673706 524 scaled

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено