Івано-Франківськ

Реорганізація райдержадміністрацій на Прикарпатті не вплине на роботу ЦНАПів

320 РДА реорганізуються через приєднання до 100 РДА в адміністративних центрах нових районів.

Реорганізація райдержадміністрацій на Прикарпатті: із 40 РДА утвориться 13 РДА в нових районах, де раніше була відсутня районна державна адміністрація. Про це йдеться на сайті Івано-Франківської облдержадміністрації, пише ПІК.

Реорганізація райдержадміністрацій на Прикарпатті не вплине на роботу ЦНАПів

Як це вплине на працівників Центру надання адміністративних послуг?

  • до 2022 року всі ЦНАП при РДА працюватимуть, доки ЦНАП при відповідних органах місцевого самоврядування не розпочнуть роботу.

Як це вплине на громадян?

  • всі громадяни, як і раніше, зможуть відвідувати ЦНАП та отримувати зручні державні послуги.

“Доступні та якісні адмінпослуги для громадян — один із пріоритетних напрямків Мінцифри. Ми працюємо над тим, щоб всі ЦНАП під час реорганізації РДА були збережені. Центри працюватимуть у звичному режимі, зокрема, як територіальні підрозділи РДА новоутворених районів”, — зазначила Людмила Рабчинська, заступник Міністра цифрової трансформації.

Проте, що робота ЦНАПів не зміниться йдеться у  Законі від 3 листопада 2020 року № 943-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі” ЦНАП, утворені при РДА, продовжують функціонувати до початку роботи ЦНАП, утворених відповідними міськими, селищними радами.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено