Івано-Франківськ

У Тернополі священик прихопив із собою вазон під час освячення квартир йорданською водою

Прикрий інцидент трапився на вихідних з доцентом Західноукраїнського національного університету Оленою Петрушкою.

У Тернополі та й по усій Україні зараз триває період, коли священнослужителі ходять по домівках з Йорданською водою, окроплюють оселі, несуть Боже благословення та молитву, пише Від Тарнополя до Тернополя.

“У більшості церков Тернополя практикується попередній запис вірян і отець йде до конкретної людини в обумовлений час, але, окрім цього, в період водосвяття по місту ходить багато «заробітчан», які стукають у кожну квартиру, будинок, офіс і т.д. Так от, сьогодні, близько 19 години подзвонили у мої двері. Маючи досвід, стараюся не відкривати незнайомцям. Люди розвернулись і пішли далі по під‘їзду, коли минали сходову клітку – зупинились біля вазонів, висаджених сусідами і спокійно забрали один із них”, – написала жінка.

Пані Олена додає, що коли вони разом із сусідом вирішили поспілкуватися зі священником, він спочатку заперечував факт крадіжки, та після погроз жителів будинку викликати поліцію, таки повернув його.

“І тільки після того, як ми пригрозили даними з відеокамер, які стоять в під‘їзді та викликом поліції – пан отець розпорядився до свого дяка витягнути вазон і віддати нам! Це виглядало дуже смішно і водночас сумно!”, – написала Олена Петрушка.

На запитання жителів до якої конфесії та парафії належить, отець не відповів.

Цікаво, що у коментарях люди пишуть про те, що чоловік у рясі вже давно не священник, його позбавили сану. Влітку торгує на ринку зелениною, а в особливі дня “працює” на кладовищах – освячує могили.

У Тернополі священик прихопив із собою вазон під час освячення квартир йорданською водою

4k3k4r  1x0 411x451

7bhtfb 0x0 443x959 ns3buupubey6f73jwkoj2ckg3kawlion

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено